GRANADA

Aprofitant el pont de la constitució he anat de viatge amb la meua família a Granada, una de les ciutats més boniques i conegudes de tota Andalusía . Granada és a sud-est d´Espanya a uns 500 km per l´autovía de València, per arribar vam tardar unes cinc hores  passant per Alacant , Murcia i Almería.

Vaig aprofitar el viatge per a cercar informació del llocs als que anávem. Entre altres coses , vaig llegir que Granada té uns 230.000 habitants ,que allà estan soterrats els reis catòlics: Isabel i Fernando a més de la seua filla Juana la boja.

A Granada venen visitants de tot el món per a visitar l´antiga ciutat àrab de l´alahambra, que es patrimoni de la humanitat. A més, vam visitar l´antiga ciutat cristiana construÏda després de la conquesta de Granada i visitarem la catedral d´estil renaixentista i també la capella reial.

Pasejárem pels  carrers estrets i costeruts pel palau de la madraça i el famós barri de l´Albaicín que encara conserva palaus árabs i els tradicionals banys.

En conclusió, recomane molt la visita a la ciutat de Granada on es pot gaudir dels paisatjes , la gastronomia i l´arquitectura.

Resultado de imagen de granada capilla real

Xavier.C 5ºE.P.