Mr. Barti

El dijous 8 de març els alumnes de 4º , 5º i 6º de educació primária vam rebre un espectacle d’Alex Jorgensen que tenia una titella que és deia Mr Barti.

Alex Jorgensen va nàixer a Macedònia encara que viu a Dinamarca des de 1992 i va  començar a la seua titella .Mr Barti es una persona peliroja que porta corbata i un traje , en els peus du uns mocassins negres.

La titella esta  controlada amb cordes , cosa que  jo pense que es alló més difícil de la seua actuació. El seu espectacle fa molta gràcia ja que Mr Barti toca instruments , balla, canta i fins i tot saluda al públic.

El primer que va fer va ser saludar-nos corrent d´un costat per a l ´altre.Seguidament, Mr Barti ens va tocar peces musicals amb el piano, la guitarra i  fins i tot va cantar-li a Virginia al seu costat!

Després, agafá a cuatre xiquets i xiquetes els quals sortiren a l´escenari i havíen de fer el mateix que feia ell , es a dir, imitar-ho. Una d´eixes persones era el meu amic Lucas Mas que ho va fer genial.

Finalment, es va acomiadar ficant-se a dormir dins del seu llit particular, una caixa. A mi em va agradar molt l´espectacle sobretot la part de l ´imitació ja que va semblar  per uns instants que Mr. Barti tenia vida pròpia.

Gonzalo.P. 5ºE.P.