ALCALÁ DEL JÚCAR

Hui hem anat a Alcalá del Júcar, un poble molt bonic situat a la província d’ Albacete.

En arribar, el primer que hem fet a sigut reservar una activitat a una empresa anomenada “Multiaventura los Olivos”.L’activitat era rafting. Haviem de fer el descens del riu Cabriel amb una bassa i rems. Aquest riu es troba al parc natural Hoces del Cabriel i és el segón riu més net d’Europa. El nostre instructor es deia Sergio. M’ho vaig passar molt bé!

 

 

 

 

 

Al dia següent, vam fer descencens de barranc, una activitat molt divertida. Aquesta consistia en baixar quatre barrancs, per anar segur portavem arnés i corda. El primer dels barrancs mesurava dotze metres, el segon set, el tercer 8 i l’ultim quinze mentres.

 

 

 

 

 

 

En acabar, vam tornar al poble i vam conèixer un gos anomenat Flipi. També vam visitar la cova del Diablo, donava una mica de por!

 

L’últim dia vam anar al castell d’Alcalá del Júcar. Era molt bonic! Hi havien moltes coses com un jardí gegant, una escultura de Don Quixot de la manxa i diversos quadres.

Han sigut uns dies d’allò més divertits !

 

 

Eva M. alumna de 4t de primària