LES FALLES

Les dues activitats que més m’agraden de les Falles són : la recollida de premis infantil i l’ofrena.


El dia de la recollida hem vist de fallera i anem a la plaça de l’Ajuntament amb la banda de música molt contents. A la tornada veiem moltes falles com per exemple la de la plaça del Pilar, que aquest any era una falla molt bonica.
Aquest any a l’ofrena de flors vam acudir el divendres disset de Març a la vesprada. Quan passem per la verge m’agrada molt veure-la i donar-li el meu ram de flors.
La meua falla es Borrull-Socors. Aquesta es troba prop del Jardí botànic. En falles estic cada dia allí jugant i realitzant activitats amb altres fallers. Tots els meus cosins (Álvaro, Pepe, Sergio, Jacobo) eren fallers encara que actualment sols els meus pares, la meua germana Candela i jo ho som. Jo sóc fallera des de el dia que vaig nàixer perquè el meu iaio Pepe em va apuntar i a mi m’agrada molt ser-ho.

Blanca E. Alumna de 4t d’educació primària.