DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE

El passat dimecres dia 27 de març, va ser el dia internacional del teatre. Amb motiu de celebració els alumnes de sisè vam visitar les aules d’ infantil i primària per tal de mostrar el treball que hem estat preparant al llarg del segon trimestre en les àrees lingüístiques, l’àrea de música i de plàstica.

Durant el segon trimestre, els alumnes de sisè hem estat treballant el text dramàtic. Per tal de dur a terme aquesta activitat, des de les diferents llengües hem estat llegint, escoltant i escrivint teatre. A més, ens hem dividit en 6 companyies de 5 dramaturgs, els quals hem desenvolupat treballs diferents dins del nostre equip com practicar el text dramàtic, fer les titelles i preparar la música que acompanyarà al teatre.

El pròxim divendres dia 5 d’abril, realitzarem una última actuació per a les famílies. Vos convidem a tots a las 16.30hrs en la sala d’expressió.

Alumnes de sisè.