KIRAMA KERGUI

Durant aquest mes estem preparant el “XXX Carnaval Literario”, anomenat “En la aventura, el corazón madura”.

Nosaltres, 6è de Primària anem a treballar, els contes i les llegendes d’Àfrica i per això anem a evocar  Àfrica amb el ritme en el treball de la vida quotidiana.

A l’aula estem investigant aquest continent, els seus països i regions, i a l’àrea d’educació física estem reparant una coreografia per al carnestoltes.

Per ajudar-nos ha vingut un home Senegalès anomenat Fati de la companyia Kirama Kergui per ensenyar-nos el ritme i la forma de treball d’Àfrica, com ballen i com s’expressen, per a poder representar un desfile ambientat en Àfrica.

A més, en l’àrea de VV.SS estem informant-nos sobre la vestimenta típica d’allí: camises, vestits, faldes, pantalons i mocadors colorits amb figures cridaneres. També donarem resposta la posada en escena amb la metodologia proyectual de Bruno Munari.

Micaela G. i Sophie V.