LES BRUIXES, ROALD DAHL

El títol d’aquest divertit conte de Roald Dahl és «Les bruixes».  El llibre ha sigut il·lustrat per Quentin Blake. Concretament pertany a la col·lecció l’Odissea de l’editorial Estrella Polar, que el va publicar l’any 1986 a la ciutat de Barcelona.

Vet ací una vegada, un xiquet que va anar a veure a la seva àvia i tristament els seus pares van morir en el viatge. El xiquet pensava que havien sigut les bruixes i que se’l volien conspirar, així que l’àvia va començar a parlar sobre les bruixes i el xiquet va conèixer a la reina bruixa.  Al final del llibre, l’àvia i el xiquet decideixen que seran caçadors de bruixes.

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè era divertit perquè hi havia moltes aventures i semblava que estigués dins de la història. La part que més m’ha agradar ha sigut el final perquè tot es resol i el xiquet està content .

Juliana F. Alumna de 4t de Primària